Olen innokas lukemaan neuleblogeja ja surffailen netissä niitä lukemassa varsinkin silloin kun on niin paikat kipeet ettei muuta jaksa. No eilettäin taas surffailin ja yhdessä blogissa sitten tapahtu se että meitsikkä meinas repiä pelihousut just eikä melekein. Rullailin sivua alaspäin ja lueskelin nappilootaa josko löytys joku kiva blogi luettavaksi niin sielläpä olikin sen niminen blogi kuin "Ninan näperrykset" ja tämä ei totta totisesti johtanut minun blogiin vaan vähän sinnepäin. Arvatkaa ottiko kupoliin.

Silloin viime vuonna kun aloitin tämän bloggaamisen omaksi iloksi ja mielen virkistykseksi niin harkitsin pitkään ja huolella minkä nimen sille annan, ettei vaan ole samannimistä. No anskattoo, kuukauden päästä oman blogini aloittamisesta putkahti saman niminen blogi hiven muunnettuna. Silloin jo ajattelin että nyt tämä tyttö panee pillit pussiin ja lopettaa koko netissä roikkumisen. Otti sen verran kaaleen.

No en lopettanut kun tytär ja muutamat muut meinas että on kiva lukea juttujani, mutta kyllä se nimi juttu on kaivellut koko ajan mielessä ja varmaan on osa syy(iso sellainen) siihen ettei ole paljon tullut kirjoiteltua. Kaikki ne kivat jutut ja vähemmän kivat olen kyllä päässäni pyöritellyt ja tänne mielessäni niitä kirjoitellut, mutta jokin on vaan ollut aina esteenä. Jotenkin tuntuu että kun on itse nimennyt blogin niin ois kiva ettei sitä joku matkisi.

Nyt tässä mietin että vaihdanko nimen vai lopetanko kokonaan. Ajattelin silloin kun aloitin että saan tänne kirjoittaa ne asiat ja ajatukset jotka mieltä vaivaa ja ahdistaa. Ja sitten ne kaikki kivat käsityöt jotka saan tehtyä, niin jää niistä jotain muistiinpanoja ja merkintöjä. Sillä tiedän että kun kirjoittaa asioita muillekkin luettavaksi niin se helpottaa oloa ja joku muu voi saada niistä lohdutusta ettei ole ainut joka on sellaista kokenut. No mietitään, ja se arvontakin pitäisi joo joo. Voittokin on jo mietitty. Edes jotain olen saanut aikaseksi. Omassa blogissa saa jurputtaa jos on paha mieli ja jos joku vetäsee tästä `Ping Pong`it nenuunsa niin se on hänen asiansa. (Ping Pong on hernelajike).