Torstaina tuli Marsulta tämmöistä postia.
                              473368.jpg
Perjantaina  iltapäivällä näytti tilanne jo tällaiselta.
                                    473372.jpg
Ja illemmalla se näytti vielä paremmalta eli vyyhdit keritty kerille.
                            473375.jpg
Vasemmalta lukien ensimmäinen on luonnonvalk. Nalle ja väreinä käytetty Orange ja Lemonade joka ei näkynyt missään joten nakkasin sekaan toisen vyyhdin värjäyksessä jäänyttä Strawberryä niin siitä tuli sitten tuo pinkki väri. Keskimmäinen kerä on luonnonvalk. 7veikkaa ja väreinä käytetty Lemon-Lime, Cherry, Pink Lemonade ja Grape, kaatelin märän vyyhdin päälle värejä ja värit otti heti kiinni lankaan ettei auttanut puristella että leviäis vaan täyty yrittää ohennella ja valutella väriä joka kohtaan ettei jäis kovin paljon vaaleita kohtia . Tämä väriyhdistelmä on meidän nuorimmaisen haluama sateenkaarilanka josta pitää hänelle kutoa sateenkaarisukat. Kyseessä 7v poika. : )
Viimonen kerä on vaal.harmaata 7 veikkaa ja siinä käytetyt värit on Grape, Strawberry ja Cherry. Ja siitä pitää sit kutoa sukat meidän toiseksi nuorimmaiselle pojalle 14v.

Kaikin puolin olen tyytyväinen aikaan saannoksiini ja samoin tytär 22v. tykkäs langoista vaikka ens alkuun sano ett kaupasta saa Nalle Coloria halvemmalla mutt kun tää on niin kivaa . Ei oo itte värjätyn langan voittanutta ja varmaan piakkoin värjätään lisää. Ainut huono puoli oli se ettei ollut yhtään sinintä Kool-Aidia sitä jäin kaipaamaan. Elikkä jos jollekulle teistä on jäänyt sinistä Kool-Aidia ja ette sitä itse tarvi niin voisin ostaa.
Langathan muuten sit mikrotin värjäyksen jälkeen ja haju ei ollut kovin ihastuttava mutta kyllä sen kesti.