Ihanaa se tilaamani paketti Lankalinjalta tuli tänään ja vielä postilaatikkon asti eikä jäänyt postiin odottaan että haen. Jess.
Tuosta Kitten Mohairista teen huivin, ohjeen löysin jostain teidän blogeista en muista mistä. Bambupuikkoja tottakai piti tilata ne kun on niin ihanan keveitä käsitellä.
                      438471.jpg
Ja tänään käytiin myös muualla lanka ostoksilla ja s-marketista lähti mukaan tietysti sukkalankaa kun löysin niin ihanan helpon pitsiohjeen että pitää semmostakin kokeilla kun en ole aikaisemmin mitään pitsijuttuja neulomalla tehnyt, virkkaamalla vain.
                          438479.jpg
Ja kävinhän minä yhdessä lankaliikkeessäkin kun huomasin että siellä oli lankoja alessa ja sieltä hyppäsi pussiin tietysti Butterflytä josta ajattelin tehdä virkkaamalla jakun, sitten kun joskus kerkeen ja nuo Scalat oli niin nätin värisiä että sen takia halusivat mukaan. Tuo California lanka pääsee kesäiseksi ponchoksi.
                                438492.jpg
Liika jännitys tieten aiheutti että päätä särkee, ei sais innostua liikaa. Taidan silti aloittaa sen mohairhuivin tänään vaikka kuinka jyskyttäs.