Nyt seuraa torstaisen shoppailu retken muut ostokset. Kun mies ei ole seuraamassa mitä vaimo ostaa niin vaimolla on silloin vapaat kädet ja se tarkoittaa sitä että välillä mopo karkaa käsistä ja seuraukset ovat ihan kamalia. Ja kuten alla olevista kuvista huomaa niin tulihan sitä jotain kotiin tuomisia muutakin kuin lankaa.
                           495097.jpg
                              495101.jpg
Askartelutarvikkeita ja muuta hömppää tarttui mukaan. Nuo Taito lehdet oli tosi hyvä ostos kun molemmista löytyi kiinnostavaa luettavaa ja oli siellä peittokirjonta ohjekin jonka vois joskus tehdä.
Onko kellään tietoa semmosesta asiasta että jos tekee noista 3D kuvista kortteja niin voiko niitä kortteja viedä sitten käsityömyymälään myyntiin vai onko ne tarkoitettu ihan vain omaan käyttöön.
Joku posliininmaalauksen harrastaja varmaan onkin jo huomannut minun hienon kuvaus pöytäni eli posliininmaalauspolttouunin päällähän nuo kuvattavat köllöttelee, ainut tavara vapaa paikka kuvaukselle tällä hetkellä meidän huushollissa. Kaikki pöydät meinaa aina olla ylikansoitettuja kaikella muulla töryllä esim. meikäläisen kutimilla ja askartelutarvikkeilla, löytyy joukosta myös kukansiemeniä jne.