Kummallisia asioita tapahtuu täällä blogissa, tuo kävijälaskuri oli eilen ihan tööt ja tänään siinä oli enään puolet kävijöistä jäljellä. Ihmeellistä.
On vähäsen jälkijunassa nämä päivitysasiat ollut täällä blokissa joten puretaan vähän sumaa. Viime viikon torstaina kävin tyttären kanssa vähän shoppailemassa Ylivieskassa ja siellähän on käsityöliike missä pitää aina silloin tällöin käydä. No siellähän oli tehty näitä Rosee pitsi pontsoja ja minä niitä ihastelemaan niin eikös myyjä siihen että heillä on sellainen laite myynnissä jolla niitä tehdään ja minä yllytyshullu kun olen niin menin ja ostin sen. Ajattelin että pitäähän se ostaa kun nyt olis tarjolla ei varmaan muualta saa. No ei siinä mitään kamalaa olis ollutkaan jos ei olis tullut käytyä Kärkkäisellä ja siellä suunnattua lankahyllyn tykö kun oli ajatuksissa jotain pientä ostaa ja sitten se pamahti. Arvatkaa ottiko kupoliin kun näin siellä roikkumassa samanlaisen Rosee pitsi laitteen ja puolta halvemmalla kuin käsityöliikkeessä. Tytär siinä meinotteli että jos kävisin palauttamassa sen ostokseni ja ostais sieltä Kärkkäiseltä sen halvemman. Mutta eihän ne sitä kuitenkaan ois ottanut takas. Tässä sitten on revitty melkein hiukset päästä ja voivoteltu että seuraavan kerran mennään ensin Kärkkäiselle ja vasta sitten sinne toiseen liikkeeseen.
Käytiin sitten viellä Lidlistä ostaan vähäsen lankaa, ei paljoa kuten kuvasta näkyy. Ihan vähän tuota vihreäkirjavaa n.1 kg eihän se ole  paljon. Eihän.
                                               495083.jpg
Eikä tuossa kuvassa näy muita lankoja, eihän. Varmaan kamera jotenkin näyttää tuplana. Heh, heh.