Taas kerkes muutama päivä vierähtää ihan huomaamatta, niin se aika rientää ja varsinkin jos on koukussa toisten blogien lukemiseen. Sitä tulee istuttua tunti jos toinenkin ihan vaan lukemassa mitä muut on kirjoitelleet ja tehneet. Samalla olen ihmetellyt miten työ kerkeätte neuloon, virkkaan, hoitaan huushollin ja vielä kirjoitteleen blogeihinne päivittäin, monet jopa useammin. Meikäläinen kun on tuota hittaampaa sorttia ja kaikki pittää tehä kunnon suunnittelulla, jopa tuo kirjoitteleminenkin ettei sit pääse vahingossa tuleen mitään ylimääräisiä sammakoita.

No eilen sit oli sanotaanko vaik että tapahtumarikas päivä, perhe sen kuin kasvaa elikkä meille tuli akvaario kaikkinen tykötarpeineen ja kaloineen, monta miljoonakalaa, monneja ja kotiloita.Aika jännä juttu kun jo aateltiin että vois hankkia isomman akvaarion kun pojalla oli jo muutama miljoonakala semmosessa isommassa lasimaljassa ja tykättiin että ovat kivoja ja pojalla niissä puuhaa niin nyt saatii ihan ilmatteks kaikki eikä tarvinnu maksaa mitään. Ois varmaan muuten jäänyt pitempi aikasek haaveeksi ovat aika kalliita hankittavia nuo kaikki jutut. Kyl on ollut kiva katsella niiden touhuja ja pojat tykkää ruokkia niitä. Työtähän niissä on mutta kun kaikki osallistuu hommaan niin luulis onnistuvan.

Ja sitt oli semmonen juttu kun meidän sonnipoika innostu meidän ainutta lehmää riiaan niin ottivat ja karkasivat haasta mettään. Aita päreinä mutta onneksi hevonen ei ollut kiinostunut lähteen uusia tuulia haisteleen vaan jäi rauhallisena hakaan syömään. Poika niitä yritti katsella vaan olivat tieten hakeneet rauhallisen kuhertelupaikan kun ei niitä löytynyt, olivat kyllä aika mojovat jäljet jättäneet takapihalle, märkä maa ja iso sonni tietää karmeen isoja reikeleitä maassa. Viime kesänä se kerkes nakuttaa etupihan täyteen reikiä ja kuistillakin kävi töllistelemässä. Se on aika pöke sonni mutta miehen lemmikki eikä oo vielä raaskinut laittaa pois, jos vaikka saisivat tuo lehmän kantturan kans aikaseks perheenlisäystä, sitä kyllä ooteltiin jo täksi kevääksi mutta oli tullut jotain ongelmia ja pikkusta ei sit tullutkaan. Toivottavasti nyt tärppäis niin saatas omasta takaa niin maito ku kermakin, meijän mukeloille kun tuo kaupan maito ei kelpaa. On haettu suoraan tilalta maito. No se nuoripari tuli sitten illalla kotiin omin voimin, pihalla töllistelivät että saiskos täältä vähän apetta rinnanalle kun tuli käytyä vähän lenkillä.

Voi meinas unohtua että tuo meirän kisumamma Pörri pyöräytti tiistaina taas lapsia, nyt tuli  kaksi kipaletta , melkein musta ja toinen on valkomusta. Tuo Pörri on siitä erikoinen narttukissa että se tekee säästölinjalla noita jälkeläisiä, kolme on suurin määrä mitä on tullut. Maha oli kyllä sen verran iso että ooteltiin että josko se nyt yllättäis ja sais peräti neljä aikaseks mutta vipuun meni se arvaus. Hyvä niin.

Nyt lopettelen nämä jorinat ja laitan loppukevennykseksi taas vaihteeksi kissa kuvan.
578782.jpg