Sorry kaikille lukijoilleni kun en ole täällä käynyt kirjoittelemassa ja ISO kiitos kaikille kommentoijille, on kiva kun joku tykkää miunkin höpinöistä.

Tästä pitäis saaha nyt lyhyt postaus kun yritän vasemmalla kädellä tätä konetta käpälöidä kun tuo parempi on paketissa ja sillä ei pysty tekeen mitään, vähän hankalaa tuon hiiren kans kun yrittää vasurilla sitä saaha totteleen mitä pitäis tehä. En nyt jaksa kertoa mikä siihen tuli ja sitä särkee niin vietävästi että siksi tässä kukutaan ja yritetään naukkailla särkydroppia. Kertoilen sitten kun pystyn paremmin kirjoittaan, vaikka käy tämä kirjoittelu aikas hyvin vasurillakin kun tuli kouluaikoina opeteltua tuota konekirjoitustakin vähän mutta kaikki muu onkin sitten vaikeempaa. Kipee käsi köllöttelee tuossa näppiksen vieressä ihan föör mitättömänä.

Harmittaa kun tuli tämmönen juttu kun oli vielä kesken yks posliininmaalaus tilaus, onneksi meidän perheessä pysyy sivellin muidenkin kädessä kuin vain minun niin sai tilauksen valmiiksi ja yöksi uuniin ja tiistaina toimitus. Siksi täällä blogissa on ollut hiljaista kun oon väkertänyt noita tilaus hommia ja sit on miehen kans laitettu tuota pihaa kuntoon. Kukkapenkkejä ja käytäviä kunnostettu. Vielä on paljon tehtävää mutta hiljaa hyvä tulee. Taidampa kaivella tietokoneen sisuksia vielä josko löytyisi jokin kuva niin olisi jotain katseltavaa.

                              604382.jpg
Kalaan mennään heti kun vesi laskee. Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille lukijoille. : )