Hupsista keikkaa, taitaapa olla ja jotenkin tuo aika mennä jollottaa ettei mukana taho pysyä, roikutaan vaan liepeessä kiinni.
No puretaan tuota asia sumaa jota on kerennyt tulla kesän aikana ja aloitetaan siitä käsi jutusta.
Elikkä tuo meidän Pörri kissahan pyöräytti silloin 8.5 pieniä karvakeriä ja Eppuhan tuli meille kans silloin vähän ennen tuota h-hetkeä. No kissa hoiti jälkikasvuaan meidän pannuhuoneessa josta on ovi liiteriin ja minä olin siellä pannuhuoneessa kun  mies tuli hakeen liiteristä koiran papuja ja Eppu hyökkää liiterin ovesta pannuhuoneeseen ja Pörri kun on ROHKEA kissaemo niin koiran kimppuun ja huonosti olis käynyt jos mies ei ois saanut Eppua ulos ja minä kissaa yritän tyynnytellä ja laitoin käden kissan eteen että ei se koira sieltä enää tuu, niin eikös kissa tommaa meikäläisen kädestä kiinni kun on ihan paniikissa vielä ja puree niin kovaa ku kerkeää että piti ihan väkisin repiä kissa kädestä. Ja arvatkaa sattuko se, kyllä meikäläinenkin huusi melkein kurkkusuorana ja kädestä veri valuu. Mies meinas että ei siinä nyt mitenkään pahasti käynyt, mutta onneksi sattu oleen just sinä päivänä lääkäri käymässä meirän pikkukunnan tk:ssa ja soitatin miehellä sinne ja sanoivat että paras tulla näyttämään. No sinne mentiin ja lääkäri vilkas kättä ja kysy että oonko kissalle allerginen ja myöntää täyty, oli jo sen verran punanen käsi. Allergia lääkettä heti suun kautta ja sitten käsipakettiin ja vielä kortisooniruiske kankkuun ja viikon antibioottikuuri. On kuulemma kissalla tosi likanen suu. Huh.huh.
Käsi turpos ku pulla taikina just sen takia kun oon allerginen ja melkein viikon oli turvoksissa ja kipee. Mies joutu kuoriin perunat mulle ja laittaan voit leivälle kun en ite kyennyt. Eli tekevälle sattuu ja ei se kissan syy ollut, mitäs tungin käden väärään paikkaan tollaisessa tilanteessa. Niin ja nyt sillä kissan ryökäleellä :) on taas uudet pennut siellä pannuhuoneessa. Oisko kissan tarvetta?

No nyt täytyy lopetella ja jättää seuraava sattumus seuraavaan kertaa. Kiitos kaikille jotka ovat jaksaneet käydä tsemppaamassa, kyllä tämä taas tästä lähtee rullaamaan. Ja Orvokki kyseli sitä puseron ohjetta, ohje on Novita Kesä numerossa malli 36.
Palailemisiin.
                                                  916610.jpgTommonen paketti.