Kävinpäs tässä eilettäin tuolla Novitan sivuilla ja huomasin että tutun nimistä lankaa olis myynnissä, ja kas kummaa, vasta muutama viikko sitten ostin tuon nimistä lankaa 1 euro kerä, olivat jotain tooosi vanhaa lankaa jäänyt kaupan perälle myymättä. Novitan sivuilla oli että uutuus lanka, vaikka sitä on ollut myynnissä joskus yli 10v. sitten. Koostumus tuossa mun RoseMohairissa oli 50% mohairia ja 50% polyakryyliä, neuletuheys 17s 23krs ja puikot 3½-4. Uudessa oli paljon vähempi mohairia.
Todistusaineistoa kuvassa. Huiveja ajattelin salomoneilla värkätä noista.
                              945833.jpg

Ja ollaan täällä jotain tehtykin, laitetaan nyt alkuun vaikka kuva noista pikku sukista jotka aion lähettää lämmittämään jonkun pikku tytön varpaita Venäjälle. Enempikin tekisin mutta oon huono tekeen noin pieni sukkia ja noistakin taisi tulla hiven turhan isot. Ohjeita kaivataan.
                                    945834.jpg

Ja paljon muuta on tullut värkättyä esim. olen saanut 7.7 alkaen miniän ja minusta tuli kauhea anoppi , no ei vaiteskaan, tullaan tosi hyvin toimeen miniän kanssa ja samoin miniän vanhempien kans. Siinä yks syy blogi hiljaisuuteen, on se vaan semmonen juttu kun lapset lentää pesästä niin tahtoo mennä pasmat sekasin ja varsinkin kun muuttivat heti elokuun alusta Rovaniemelle ja sinnehän on meiltä semmonen 4 tunnin ajo. Ikävä pakkaa väliin oleen vaikka on me käyty jo kaks kertaa nuorta paria katsomassa. Ja puhelinfirmat rikastuu on sen verran tullut soiteltua eli melkein päivittäin. Alkuun joka päivä puolin ja toisin, äidiltä kun pitää kysellä niin pyykinpesu ohjeet kuin kokkaus puoli. Kiva tuntea olevansa tärkeä.