No nyt on käämit ja sulakkeet saatu vaihdettua. Jospa sitä nyt jaksais taas ruveta tänne kirjoittaan. Laitoin tuonne sivut osioon tuon myytävänä jutun, että käykääpä katsomassa. Ja ottakaa rohkeasti yhteyttä jos kiinnostaa.
Oon touhuillu kaikenlaista, laittanut kasvimaan kuntoon ja on siinä sivussa tullut jotain puikoiltakin. Tehtynä on hihatin, sukat, toppi, Bluebell-pipo ja monta Blomma myssyä, myssyt menee Venäjälle miniän äidin mukana. Käyvät siellä lähetystyössä, vankiloissa ja lastenkodeissa. Heinäkuussa ovat menossa lastenkotiin jossa on alle 3-vuotiaita lapsia ja sinne nyt yritän jotain saada tehtyä. Harmi kun langat loppuu ja uutta ei ole vara ostella. Tuon Bluebell piponkin väsäsin Samoksesta kun en ole ikuna ostanut Tenneseetä. Huomasin blogeja lukiessa että kaikki kantaa Novitalta jotain pussilankoja ja uteliaana tyttönä sinne soittelin että mitäs ne semmoset on. Ovat halpoja lankoja mutta eivät lähetä niitä postin kautta, argh kun otti kupoliin ja just kun ois tarvinnu jotain tooooosi halpoja lankoja. Laskeskelin että niitä oisin vähän voinut ostaa. Niin se jaksaa koetella. Jonkin verran on lankoja kertynyt mutta kun ovat pääosin mohair tai muuta huivilankaa alesta ostettuna. Niin ja onhan sitä Lidlin Colorado lankaa mutta tuntuu jotenkin kovalta lasten neuleisiin ja tarvii sitä jotain ihtelleki tehä.
Jos jollain on tosi helppoja lasten neule malleja niin vinkatkaa, ei jaksa kovin monimutkaisia tehdä, tahtoo tuo käsikin muistuttaa että vähän kerrallaan vaan neuloskellaa.
Laitanpa tuosta topista kuvan jonka sain tehtyä, peräti kaks päivää siihen meni. Mies ei siitä oikein tykkää kun on kuulemma liian lyhyt ja emännän vararengas näkyy. Heh, heh.

1598616.jpg

Tulipas taas vali.vali, valitettua vaikka ei ollut ees aikomuksena . Ett tämmöstä tällä kertaa. Ihanan aurinkoisia päiviä kaikille. : )